top of page

Exclusieve materialen 

Ons volledige gamma gevelstenen bevat een mooie selectie aan stijlvolle, kwalitatieve en originele producten, exclusief verdeeld door ons in België. Behalve onze Hoge Vest super wit en grijs bieden wij ook een ruim gamma aan hedendaagse, vernieuwende gevelstenen.

Topkwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap zorgen ervoor dat u bij ons datgene vindt wat uw woning exclusief zal maken. Wij begeleiden u met veel liefde voor het vak in het maken van een keuze uit ons gamma inspirerende gevelstenen. 

Reeds een halve eeuw verkoopt Seps de exclusieve gevelsteen Hoge Vest. Met de tijd geëvolueerd is de Hoge Vest wit of lichtgrijs nog steeds een uniek product dat in zowel het strakke als de meer landelijke stijl z'n toepassing vindt. De Hoge Vest geeft uw woning een karakteristieke uitstraling. De Hoge Vest wit is ons succesnummer. Deze exclusieve gevelsteen met z'n heldere tint en moderne uitstraling laat uw woning in het oog springen. Als exclusief alternatief voor crepi of gekaleide muur steekt de Hoge Vest met kop en schouders kwalitatief boven z’n concullega’s uit.

Dankzij z’n speciale, manuele behandelingsproces geeft de Hoge Vest aan de gevel van uw woning een warm en specifiek karakter. De tinten variëren in intensiteit naargelang de typische geschorstheid van de Hoge Vest. Dit zorgt ervoor dat de gevel geen strak, koud egaal kleurvlak wordt maar een subtiele speling binnen eenzelfde kleurenpalet laat zien.

Hoge Vest
Exclusieve gevelstenen

Een compleet nieuwe collectie gevelstenen exclusief door ons verdeeld in België.

Van oudsher de meest gekende, meest vertrouwde en meest karaktervolle blijft de baksteen. De expressie van uw woning wordt in hoofdzaak bepaald door de gebruikte gevelsteen. Door te kiezen voor een origineel formaat, vorm, kleur of textuur kan u uw woning in het oog laten springen.

Zowel in handvorm, strengpers als wasserstrich bieden wij u meer dan 200 gevelstenen in diverse formaten, kleuren en structuren.

De handvorm gevelstenen tonen een natuurlijke schors, zijn in de kern kleurvast en hebben een hoge densiteit.

Varianten bezand, beroet of gesmoord zitten  in ons exclusieve gamma. Een natuurlijk kleurenpalet geeft de mogelijkheid om ook onderlinge combinaties te maken.

Verschillende formaten beschikbaar.

De wasserstrich gevelstenen hebben een natuurlijke, strakkere lijn, zijn in de kern kleurvast en hebben een hoge densiteit.

Varianten met structuurprint, gewolkt, gekleurd of gesmoord zitten  in ons exclusieve gamma. Een natuurlijk kleurenpalet geeft de mogelijkheid om ook onderlinge combinaties te maken. Verschillende formaten beschikbaar.

De strengpers gevelstenen tonen een strakke lijn, zijn in de kern kleurvast en hebben een hoge densiteit.

Varianten met structuurprint, beroet, matglanzend, getrommeld, gevlamd of gesmoord zitten  in ons exclusieve gamma. Een natuurlijk kleurenpalet geeft de mogelijkheid om ook onderlinge combinaties te maken. 

Verschillende formaten beschikbaar.

Chacal steen

Een alternatieve gevel- of binnenmuurbekleding zijn de steenstrips in Chacal, een natuursteen met hoge densiteit en een typerend zwart-grijze of zilverwitte tint. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes laat de Chacal toe om een speels effect te creëren op de gevel, in de douche, op een accentmuur, als gevelplintafwerking... De Chacal natuursteen is een duurzaam product dat een origineel alternatief vormt voor de klassieke blauwe steen of cementplint.

Interesse in onze materialen of hebt u nog een vraag?

bottom of page