top of page

geschiedenis/ wie zijn we?

Seps voert ons terug tot 1803, wanneer de schippersfamilie Seps aan de oever van de Dender in Aalst bouwstoffen verhandelt die ze transporteert van en naar Nederland. Kalk, zand, dakpannen, bakstenen… trekschuiten voeren af en aan.  

Anker 1

voorvader

Een voorvader van de huidige eigenaar huwde een dochter van de Seps-schippersfamilie. Zodoende kwam de ‘site Seps’ in handen van de familie De Haeck, reeds een flink aantal generaties geleden nu.

Piet 'Bompa' De Haeck ontwikkelde samen met zijn zoon Jean een exclusieve gevelsteen - de Hoge Vest - die door een speciale manuele bewerking z'n exclusieve karakter krijgt. De link met de ‘Hoge Vesten’, een herinnering aan de oude stadsomwalling van Aalst spreekt voor zich.

Wat begon als een bedrijf in transport van bouwmaterialen via scheepvaart groeide uit tot een bedrijf dat exclusieve bouwstoffen ontwikkelt en verkoopt. Nu staat Seps voor een conceptstore waar u voor het bouwen en afwerken van uw woning terecht kan. Nieuwe materialen ervaren in een realistische setting, beleven hoe een materiaal aanvoelt, een sfeer bepaalt in of aan uw woning. Dit vanuit een ecologisch en regionaal oogpunt met een grote focus op klantvriendelijkheid.

Seps since 1803

de evolutie

IMG_0655_edited.jpg

de toekomst

Sinds het nu reeds memorabele voorjaar van 2020 dient de volgende generatie zich aan. Een kleinzoon van ‘Bompa’ Piet De Haeck, Cédric Van den Driessche, heeft samen met z’n vrouw, de bouwmicrobe reeds lang in zich. Als zelfstandig aannemer sinds 2005 profileert hij zich in het segment van de authentieke interieurafwerking. Met de exclusieve bouwmaterialen van Seps komt dit tot een mooie symbiose.  

Wees welkom om de mogelijkheden te ontdekken om van uw plan een warme, persoonlijke en originele thuis te maken.

bottom of page