SEPS : Exclusieve bouwmaterialen sinds 1803

SEPS is nog een familiaal bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in exclusieve bouwmaterialen sinds 1803.

Sinds al die jaren heeft SEPS zich gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals de gevelsteen, natuursteen en marmer, tegels, Terracotta maar ook natuurleien en dakpannen.

SEPS hecht een enorme belangstelling aan de afkomst, de kwaliteit, de exclusiviteit van haar ingevoerde of vervaardigde producten. Dit laat toe haar eigen en persoonlijke stijl op te bouwen, wat een enorm voordeel voor de klant biedt.

Beste klanten

Om de verspreiding van het coronavirus te helpen afremmen, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de deuren te sluiten vanaf deze namiddag. Een zware beslissing, maar de enige juiste. Op deze manier proberen wij ook ons steentje bij te dragen in deze moeilijke tijden.

Wij willen de gezondheid van onze klanten, ons gezin en ons personeel voorop stellen.

Wij blijven telefonisch (053/21 41 38) en via mail (info@seps.be) wel tot uw beschikking. We zullen ons uiterste best doen om van thuis uit uw vragen te beantwoorden, wij kunnen echter niet over onze volledige database beschikken.

Wij wensen iedereen die op één of andere manier door deze crisis wordt getroffen heel veel sterkte.
Draag goed zorg voor jezelf en de mensen rondom, hopelijk zien we elkaar gauw terug, gezond en wel.

Het Seps-team

Onze bouwmaterialen:

Wat is uw project ?

Informatie aanvraag !

Wenst u meer info over onze producten, referentielijsten of technische fiches, aarzel dan niet contact op te nemen via onderstaand aanvraagformulier: