U bent hier: Welkom

 

 

gevelsteen wit brique blanche

Of het nu gaat om uw persoonlijke woning, een flatgebouw of een meer specifieke realisatie zoals de aanpassing van een winkel, van een retaurantkeuken, het ontwerpen van een salontafel of badkamertablet... zijn wij ter Uwe beschikking om samen met U zowel esthetische als technische oplossingen te bestuderen op basis van onze gevelstenen, natuurleien, natuurstenen en vloertegels...

Wat meteen opvalt bij deze realisaties is dat stijl, traditie en concept de typische kenmerken zijn die steeds opnieuw aangewend worden en waarvoor onze firma reeds vaak erkend is.

Bij aankoop van onze producten in de verschillende fabrieken besteden wij veel aandacht aan de herkomst, kwaliteit, exclusiviteit en uiteraard ook tendens. Dit geeft ons de mogelijkheid om een eigen profiel te creëren die bij onze klanten gewaardeerd wordt.

Wij zijn ervan overtuigd dat er een samenwerking kan groeien voortvloeiend uit de vraag vanwege de klanten en het aanbod dat wij U kunnen aanbieden. Uiteraard spreekt het voor zich dat wij op uw vraag via specifieke offertes steeds de nodige informatie over onze producten zullen doorgeven met technische gegevens, prijzen en leveringstermijnen.

Realisatie van de maand
seps bouwmaterialen
Natuursteen Vulcanial
Onze gevelstenen
realisation du mois seps materiaux construction
Ontdek het complete kleurengamma van onze gevelstenen
SEPS news
realisation du mois seps materiaux construction
Alle news en nieuwe producten