Home > Bouwmaterialen > Terracotta

Beste klant,

Wij genieten van enkele feestdagen in gezinsverband van 24/12/20 tot en met 26/12/20 en van 31/12/20 tot en met 2/1/21. Op maandag 4/1/21 staan wij opnieuw volledig tot uw beschikking.
Wij wensen u alvast een fijne eindejaarsperiode en vooral een gezond 2021!

Het Seps-team

Terracotta

Vandaag is terracota een vloerbedekking geworden die een bijzondere authentiek trekje aan uw woning geeft. Opteer gerust voor dit materiaal indien U een landelijke en warm gevoel wenst te geven aan uw woonst.

De kleuren variëren van oranjegeel naar roodbruin, via smokey grijs. Dit materiaal is niet bestemd voor buiten.

De eenvoud van de klei harmoniseert zich uitstekend met de moderne esthetica; deze mengeling creëert buitengewone ruimtes die perfect overeenstemmen met de huidige levensstijl die weerstand en comfort eisen. Bovendien draagt de primaire fabricageproces tot de oprichting van een gezond en ecologisch interieur.

Artisanale terracotta

De stukken worden één per één en met de hand vervaardigd, om vervolgens in de oven aan een temperatuur van + 1000° gebakken te worden. Deze traditionele behandeling geeft hen tal van subtiele kleurveranderingen alsmede gevarieerde afmetingen. Het wordt dus aanbevolen de stukken van verschillende paletten samen te mengelen en die te plaatsen met aangepaste voegen.

Zwarte terracotta

Hier gebruikt men altijd hetzelfde traditioneel vervaardigingsprocédé. Het enige verschil berust in de invoering van de zwarte kalk in het proces, wat een modern en geraffineerd resultaat levert, met toch een natuurlijke en traditionele uitstraling.

Terracotta Ordesa

Terracotta Ordesa Is een niet geëmailleerd hand- of semi handgemaakt product. Het is een tegel in zijn eenvoudigste uitdrukking. De Ordesa terracotta producten stralen een warmte uit die niet buiten de ambachtsuitvoeringen kan verkregen worden. De verscheidenheid van de tinten is ook te wijten aan de plaats die ze in de oven innemen en die het mogelijk maken werken uit te voeren in zeer zachte kleuren.

Realisaties met onze terracota


Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/converg/seps/admin/functions/gallery.php on line 284

Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/converg/seps/admin/functions/gallery.php on line 288
Il n'y a aucune image dans cette gallerie