Home > Bouwmaterialen > Natuursteen & marmer > Natuursteen Lakas

Beste klant,

Wij genieten van enkele feestdagen in gezinsverband van 24/12/20 tot en met 26/12/20 en van 31/12/20 tot en met 2/1/21. Op maandag 4/1/21 staan wij opnieuw volledig tot uw beschikking.
Wij wensen u alvast een fijne eindejaarsperiode en vooral een gezond 2021!

Het Seps-team

Marmer Lakas

Sinds de Oudheid is marmer beschouwd als een zeldzaam materiaal : zwaar, breekbaar en kostbaar. Later zal het dan worden gebruikt in massieve blokken voor de realisatie van monumenten.

Sinds altijd is marmer nog steeds beschouwd als één van de edelste materialen. Net zoals natuursteen is marmer ideaal voor "op maat" uitvoeringen zoals een bar, een keukeneiland, een douche ...

Lakas marmer bestaat in 2 kleuren: licht grijs (met de aderen) of wit (met zeer weinig aderen). Lakas is een gezaagd product en verkrijgbaar in drie basis afwerkingen:

  • Verzacht
  • Gezand
  • Gepolijst

De dikte van de Lakas marmer schommelt van 2 cm tot 5 cm (of meer bij speciale bestelling) en de lengte kan tot +/- 2,80 m.

Realisaties met onze Lakas marmer

 

Technische fiches

Wenst u meer technische gegevens over onze natuursteen Lakas ?

Contacteer ons !

Referentielijst

Voor het ontvangen van een referentielijst van de natuursteen Lakas, neem contact met ons op.

Onze andere natuursteen

Onderhoudsproducten voor natuursteen.

Er bestaan meerdere produkten om uw natuursteen of uw terracotta te onderhouden. Wij beschikken over de juiste producten voor zowel het reinigen van uw natuursteen als het onderhouden van uw natuursteen.

Onderhoudsproducten voor natuursteen

Bekijk al onze onderhoudsproducten