Home > Bouwmaterialen > Muurtegels

Beste klant,

Wij genieten van enkele feestdagen in gezinsverband van 24/12/20 tot en met 26/12/20 en van 31/12/20 tot en met 2/1/21. Op maandag 4/1/21 staan wij opnieuw volledig tot uw beschikking.
Wij wensen u alvast een fijne eindejaarsperiode en vooral een gezond 2021!

Het Seps-team

Muurtegels en mosaic

Het merendeels van onze mozaïeken en aardewerk is geschikt voor muren, maar sommigen zijn ook geschikt zijn voor de vloer, zoals bijvoorbeeld glasmosaic. Er bestaan verschillende gamma's met een groot aantal kleuren, maten, afwerkingen.

Metro muurtegels

Als u op zoek bent naar een handmade product om een karakterwoning te renoveren, kies dan voor de Metro muurtegel . Verkrijgbaar in wit en in verschillende afmetingen, krijg je sowieso dat bijzonder en speciaal trekje. Het is ook geschikt voor keukenbekledingen.

Keramische muurtegels

Onze gamma keramische tegels telt meer dan 50 verschillende kleuren, pastel kleuren of meer harde kleuren, die eindeloos kunnen gecombineerd worden. Met vele modulaire maten, speciale stukken of verschillende vlakken wordt uw creativiteit alsmaar groter en groter.

Glasmosaic

Verkrijgbaar in diverse maten en een tal aan kleuren, zal onze collectie van glasmosaic U aangenaam verrassen. Ideaal voor badkamers of keukens, speelt de mosaic met helderheid en lichtheid.

Realisaties met onze muurtegels en mosaic


Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/converg/seps/admin/functions/gallery.php on line 284

Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/converg/seps/admin/functions/gallery.php on line 288
Il n'y a aucune image dans cette gallerie